allasfoglalas
Állásfoglalás

Elküldte Szövetségünk állásfoglalását az élemiszerekkel érintkezésbe lévő edények (FCM) szabályozásával kapcsolatos vitaanyaghoz.

porcelannap
Porcelánnap

Idén ismét megrendezik a hagyományos PORCELÁN napot a Villeroy & Boch gyárában a dolgozók és családtagjai részére július 6-án.

a-keramiaipar-allamositasa
Az ipar államosítása

A kerámiaipar államosításról szóló konferencia keretében bemutatkozik az ipar történetét feldolgozó kutatócsoport a Országos Levéltárban

a-keramiaipar-40-paradigmai
A kerámiaipar 4.0

A Social Sience folyóirat 2018 decemberi száma adta közzé egy kutacsoport tanulámányát a kerámiaipar 4.0 gazdaság paradigmáiról.

kozgyules
Közgyűlés

Szövetségünk éves közgyűlését 2019. május 22.-én tartja, ahol a 2018. évi beszámolók megtárgyalása mellett tisztújításra is sor kerül.

herendi-eredmenyek
Herendi eredmények

A közel 400 millió forintos eredményt elérve, gazdag, értékteremtő, sikeres munkát végzett 2018. évben is a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.

5-evtized-az-edenygyartasban
Edénygyártás 50 éve

Az Alföld Edénygyár az ország legnagyobb háztartási edénygyártó üzeme, termelését 1969 áprilisában kezdte meg.

konferencia
Konferencia

Sikeres volt az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokról szóló konferencia, amely a jogszabályi alapoktól az azoknak való megfelelésen át minden fontosabb témakört érintett.

a-keramiamegoldasokrol
Kerámiamegoldásokról

Ceramic Applications címmel jelent meg a német Göller Verlag szakmai kiadó gondozásában a legújabb kerámia alkalmazásokat bemutató folyóirat.

energia-arak-az-eu-ban
Energia árak az EU-ban

Az Európai Bizottság közzétette az európai energiaárakról szóló jelentését, melyben az energiaintenzív iparágak között a tégla és cserép, valamint a burkolóipar is szerepel.

uj-technologia
Új technológia

Új gyártástechnológia a Bakony Ipari Kerámia Kft-nél. Ezzel nagy átmérőjű, precíziósan megmunkált kerámia dugattyúk gyártása vált lehetővé.

szaniter-a-vilagban
Szaniter a világban

Kiváló évet zárt a világ szaniteripara 2017-ben. Az export 2017-ben 3,1 millió tonnára emelkedett, ami 5,4% -os növekedést jelent 2016-hoz képest.

konzulatacio
Konzultáció

Vegyen részt a kerámia és porcelánedények kioldási értékének szabályozására készülő rendelkezések előkészítésében.

ambiente-2019
Ambiente 2019

Február 8-12. között design újdonságok, legújabb trendek, mindenekelőtt szakmai rendezvények várják az érdeklődőket az Ambiente-n,

Memory usage: 14.74 MB
Memory peak usage: 15.01 MB
Instances: system,frontend,common
Loaded class declarations: 129
Available class declarations: 154
Directories browsed for new classes: 0
»
Log: 0 (0, 0)
Time: 0.254 s
Memory: 14.74 MB (15.01 MB)
Cache hits: 18
DI: 21 (25)
Autoloader: 129 (154)